Projekat 100 najvećih u Crnoj Gori

Projekat „100 najvećih“ se po prvi put realizuje u Crnoj Gori. Najuspješnije kompanije Crne Gore biće predstavljene u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji „100 najvećih u Crnoj Gori“ koja će se prezentirati javnosti na gala svečanosti u maju 2018. To će biti i prilika da se najbolje rangiranim kompanijama, na osnovu zavidnih rezultata koje su postigle u 2017. godini, dodijele priznanja. Gala svečanost će okupiti brojne privrednike, visoke zvaničnike i predstavnike diplomatskog kora.

Cilj projekta „100 najvećih u Crnoj Gori” je da doprinese razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca. Takođe, ovaj pokazatelj će omogućiti veću prepoznatljivost i promociju onim crnogorskim kompanijama koje iskoriste pravo da se Pečatom „100 najvećih u Crnoj Gori” predstave klijentima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici da pripadaju grupi najznačajnijih kompanija u Crnoj Gori.

Jedinstveni izbor „100 najvećih“ tradicionalno se održava već 30 godina u Bosni i Hercegovini u organizaciji Poslovnih novina iz Sarajeva, a BI Communication će ovu uspješnu priču širiti dalje, organizujući projekat „100 najvećih u Crnoj Gori“ po osnovu ugovora o franšizi.

Kriterijumi za rangiranje na listama
100 najvećih u Crnoj Gori

Rangiraju se kompanije koje su predale završne račune za 2017. godinu

Rangiraju se po veličini: velike, srednje, male i mikro kompanije

Rangiraju se po: prihodu, dobiti i broju zaposlenih

Bonus rangiranja po industrijskim granama

Podatke za rangiranja, kao i ukupnu informacionu podršku projektu, obezbijediće BI Consulting, vodeći provajder poslovnih i bonitetnih informacija u Crnoj Gori.

Detaljnije o kriterijuma, kategorijama i nagradama

Specijalna publikacija

100 najvećih
u Crnoj Gori

Pročitajte koje su to kompanije, velike, srednje, male i mikro rangirane među 100 najvećih u Crnoj Gori, po prihodu, dobiti i broju zaposlenih. Naručite svoj primjerak ove jedinstvene publikacije koja daje presjek crnogorske privrede na jednom mjestu i saznajte koje su to najveće kompanije u 2017.

Profil kompanije

Kompanijama koje su nosioci razvoja privrede Crne Gore pružamo mogućnost da svoje vrijednosti, proizvode i usluge predstave detaljnim profilom svoje kompanije ili objavama u publikaciji putem PR teksta, intervjua, oglasa.

Žig “100 najvećih”
u Crnoj Gori

Sve kompanije koje su rangirane u specijalnoj publikaciji „100 najvećih u Crnoj Gori” mogu dobiti pravo korišćenja Žiga „100 najvećih u Crnoj Gori“ što je i način da jasno i nedvosmisleno poruče klijentima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici da pripadaju grupi najznačajnijih kompanija u Crnoj Gori.

Svečana dodjela priznanja
100 najvećih u Crnoj Gori

Gala veče „100 najvećih u Crnoj Gori”, koji će se održati u maju 2018. godine u Podgorici će okupiti preko 300 vodećih crnogorskih privrednika i vlasnika kompanija, te državnog vrha i predstavnika diplomatskog kora.

Atmosfera sa svečane dodjele priznanja
“100 najvećih u Crnoj Gori”

Partnerski paketi za projekat
„100 najvećih u Crnoj Gori“

Pripadate klubu ,,100 najvećih u Crnoj Gori” i prepoznajete da je Vaše mjesto među najboljima? Imate šansu da pošaljete prave poruke, preko pravih kanala. Zahvaljujući vašim rezultatima, o vama će govoriti kredibilan izvor.

Preuzmite UPUTSTVO za kreiranje kvalitetnog sadržaja.

,,100 najvećih u Crnoj Gori“ se realizuje u partnerstvu sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom ekonomijePokrovitelj projekta je Societe Generale banka Montenegro, ekskluzivni partner Crnogorski Telekoma specijalni partneri Delta City i Hilton Podgorica. Event partner je Yellow event,
a partneri MontefishArtemon Klikovac . 

Srebrni partneri projekta su: Matino, LukoilSecuritas, Novi VolvoxSagaMegaprometLuka BarBraveraMPMSincommerceNeregeliaMontenomaksTehnomaxMil-Pop, Sigillum CO, Ljetopis Automotive, Radio difuzni centar i Via Paradiso.  

Prijatelji projekta su: CerovoČikomHR PartnersNavar IncorporatedHome SystemsD Photo Trade2BI

Merkator-CG, OkovMI Goranović, Lukana, Beppler & JacobsonETG grupaComtrade KimTecAtena-BohorLuka Kotor, Nikšićki mlin, Vukšić, GorenjeEntextDrvomont, Tring i Mezon, dok je tehnički partner Montimprex.

Medijski partneri su bankar.meDRSPrva tvDan i Arhimed, a medijski prijatelji RTCGElmagekonomist.me i Mina.

Podatke za rangiranja obezbjeđuje BI Consulting.

Organizator projekta je BI Communication.